Za 35 godina "potrošio" Iskru, zelenog Boscha, raznoraznih Einhela, Makitu 4000, DeWalta, na poslovima izrade el. instalacija, kupatila, montaže klima plus uslužnih rušenja i bušenja...
Ostao "samo" plavi Bosch, u obliku dve 28-mice i 7-mice za betone i drvo-gvožđe, brusilice 230mm i 125mm, jedan Wurt 100Nm udarni zavrtač je na probi i za sada opstaje...
AEG je marka, koju ne bih preskočio, za svaku preporuku, sa jednim od 800W se duuugo družim i SVE izdržava, i verovatno da je u klasi Metaba, (sa kojim nemam iskustva)...
Čak sam AEG proglasim umrlim, ispustio je beli dim, zbog nepažnje kolege i ja ga BACIM sa vrha merdevina od 5metara, i nastavimo posao drugom bušilicom... Po povratko sa terena, hajd, čisto da proverim AEG preživeo i dan danas radi i skoro sam njime bušio čelične cevi burgijom 14, iz stalka i 8 sati bez pauze...
Kod mene alat odmara, kada jedemo,ili močamo, eventualno hmelj pauza...
Plavi Bosch, ima i soft start, dobra servisna služba, (nije mi bila potrebna),
AEG, 100 posto preporuka,
Metabo, Wurt, (koristi Bosch, AEG, ...), Milwoki, DeWalt...
Ostao "samo" plavi Bosch, u obliku dve 28-mice i 7-mice za betone i drvo-gvožđe, brusilice 230mm i 125mm, jedan Wurt 100Nm udarni zavrtač je na probi i za sada opstaje...
AEG je marka, koju ne bih preskočio, za svaku preporuku, sa jednim od 800W se duuugo družim i SVE izdržava, i verovatno da je u klasi Metaba, (sa kojim nemam iskustva)...
Čak sam AEG proglasim umrlim, ispustio je beli dim, zbog nepažnje kolege i ja ga BACIM sa vrha merdevina od 5metara, i nastavimo posao drugom bušilicom... Po povratko sa terena, hajd, čisto da proverim AEG preživeo i dan danas radi i skoro sam njime bušio čelične cevi burgijom 14, iz stalka i 8 sati bez pauze...
Kod mene alat odmara, kada jedemo,ili močamo, eventualno hmelj pauza...
Plavi Bosch, ima i soft start, dobra servisna služba, (nije mi bila potrebna),
AEG, 100 posto preporuka,
Metabo, Wurt, (koristi Bosch, AEG, ...), Milwoki, DeWalt...