Za 35 godina "potrošio" Iskru, zelenog Boscha, raznoraznih Einhela, Makitu 4000, DeWalta, na poslovima izrade el. instalacija, kupatila, montaže klima plus uslužnih rušenja i bušenja...
Ostao "samo" plavi Bosch, u obliku dve 28-mice i 7-mice za betone i drvo-gvožđe, brusilice 230mm i 125mm, jedan Wurt 100Nm udarni zavrtač je na probi i za sada opstaje...
AEG je marka, koju ne bih preskočio, za svaku preporuku, sa jednim od 800W se duuugo družim i SVE izdržava, i verovatno da je u klasi Metaba, (sa kojim nemam iskustva)...
Čak sam AEG proglasim umrlim, ispustio je beli dim, zbog nepažnje kolege i ja ga BACIM sa vrha merdevina od 5metara, i nastavimo posao drugom bušilicom... Po povratko sa terena, hajd, čisto da proverim AEG preživeo i dan danas radi i skoro sam njime bušio čelične cevi burgijom 14, iz stalka i 8 sati bez pauze...
Kod mene alat odmara, kada jedemo,ili močamo, eventualno hmelj pauza...
Plavi Bosch, ima i soft start, dobra servisna služba, (nije mi bila potrebna),
AEG, 100 posto preporuka,
Metabo, Wurt, (koristi Bosch, AEG, ...), Milwoki, DeWalt...
Ostao "samo" plavi Bosch, u obliku dve 28-mice i 7-mice za betone i drvo-gvožđe, brusilice 230mm i 125mm, jedan Wurt 100Nm udarni zavrtač je na probi i za sada opstaje...
AEG je marka, koju ne bih preskočio, za svaku preporuku, sa jednim od 800W se duuugo družim i SVE izdržava, i verovatno da je u klasi Metaba, (sa kojim nemam iskustva)...
Čak sam AEG proglasim umrlim, ispustio je beli dim, zbog nepažnje kolege i ja ga BACIM sa vrha merdevina od 5metara, i nastavimo posao drugom bušilicom... Po povratko sa terena, hajd, čisto da proverim AEG preživeo i dan danas radi i skoro sam njime bušio čelične cevi burgijom 14, iz stalka i 8 sati bez pauze...
Kod mene alat odmara, kada jedemo,ili močamo, eventualno hmelj pauza...
Plavi Bosch, ima i soft start, dobra servisna služba, (nije mi bila potrebna),
AEG, 100 posto preporuka,
Metabo, Wurt, (koristi Bosch, AEG, ...), Milwoki, DeWalt...
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!"
![[Image: smile.gif]](https://forum.yu3ma.net/images/smilies/smile.gif)