06-25-2017, 10:39 AM
Sinoć je bila glavna predstava bugarskog folklora u Cirihu. Za mene, dva dana rada od 10 ujutru do ponoći, ali sam zadovoljan jer je premijera prošla vrlo dobro. Zbog nedovoljnog vremena za tonske probe bilo je par grešaka u tonskoj režiji , ali su za većinu posetilaca prošle nezapaženo.
Zapravo, to nije bila smotra, već jedna vrsta muzičkog putovanja kroz Bugarsku u trajanju od oko 2 sata, sa preciznim scenariom, i kombinacijom narativa i muzike uživo i sa laptopa.
Učestvovale su četiri folklorne grupe (CH, DE, A, GB) i dva orkestra iz CH.
Prva slika je sa tonske probe, sat pre početka, a druga sa nastupa. U orkestru na sceni su dve Bugarke i tri Švajcarca.
Pored posla, za mene je ovo bilo jedno lepo iskustvo, druženje i zabava, a na kraju smo odigrali i nekoliko naših kola .
Pozdrav
Zapravo, to nije bila smotra, već jedna vrsta muzičkog putovanja kroz Bugarsku u trajanju od oko 2 sata, sa preciznim scenariom, i kombinacijom narativa i muzike uživo i sa laptopa.
Učestvovale su četiri folklorne grupe (CH, DE, A, GB) i dva orkestra iz CH.
Prva slika je sa tonske probe, sat pre početka, a druga sa nastupa. U orkestru na sceni su dve Bugarke i tri Švajcarca.
Pored posla, za mene je ovo bilo jedno lepo iskustvo, druženje i zabava, a na kraju smo odigrali i nekoliko naših kola .
Pozdrav