02-24-2017, 04:34 PM
Ma kakvi pogrešno shvatanje, daleko od toga (to je uvek moguće, ali bar na ovom forumu niko ne postuje da drugog 'ubije u pojam')!! Lepo je što ste preneli znanja i savete. Ja nisam mislio uopšte da se bavim ovim, već da koristim na nivou korisnika, pa sam postavio pitanje sigurnosti (zaintrigiralo me). Kad pogledam ono što pišu sitnim slovima (retko ko i daje uslove) ispada da provajder ništa nije odgovoran, ali ti ne smeš da širiš nacionalnu mržnju i još trista stvari... uopšte nisam predvideo da pravim nešto sa korisničkim logovanjem, poput foruma i slično, a i za prodavnicu (minijaturnu) nisam zamislio opciju za kreiranje naloga, već bi bila samo kao instrument da lakše neko skocka varijacije (ubaci u korpu).
A, to poređenje automobila i sigurnosti - pa kud milion Woocommerce, tu i moja Opet na sajtu Wordpress-a ima objašnjenje, kako WP može da radi i na dosta nižim PHP verzijama, ali se preporučuju nove zbog sigurnosti.
Nisam mislio na totalnu sigurnost, već samo smanjenje verovatnoće nesigurnosti (kao i u celoj interakciji sa spoljnim svetom gde vreba neka opasnost).
A, to poređenje automobila i sigurnosti - pa kud milion Woocommerce, tu i moja Opet na sajtu Wordpress-a ima objašnjenje, kako WP može da radi i na dosta nižim PHP verzijama, ali se preporučuju nove zbog sigurnosti.
Nisam mislio na totalnu sigurnost, već samo smanjenje verovatnoće nesigurnosti (kao i u celoj interakciji sa spoljnim svetom gde vreba neka opasnost).