<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="HomeMadeAudioProject" data-cid="1700" data-time="1366096638"><p>he heee - e pa baš zbog toga nemam još ni jedan lamaški uređaj! treba li gledati neki određeni model(recimo Melodija XX ) ? to mi je želja već neko vrijeme ali se nisam udubljivao u problematiku baš zbog mrežnih i izlaznih transformatora.</p></blockquote>
<p>Nikakav problem nije i ako su razliciti prijemnici.</p>
<p>Kod mog lapasica konkretno, su RAZLICITI izlazni transformatori jer nisam nasao oba ista prijemnika, samo su oba sa 5K u primaru i 4 ohm sekundara, a globalna povratna veza je to ispravila tako da godinama nikom nije palo na pamet da to provali, dok ovog trenutka to nisam rekao.</p>
<p> </p>
<p>Posto si iz KG, cuces, pa cu ti otvoriti da vidis da su trafoi i fizicki razliciti. Onda ces se uveriti u moc povratne veze.</p>
<p> </p>
<p>Delimicno i pomocu toga sam saznao koliko ko ultrazvuka cuje medju "audiofilima", izuzecu prave.</p>
<p> </p>
<p>Pozz</p>
<p>Nikakav problem nije i ako su razliciti prijemnici.</p>
<p>Kod mog lapasica konkretno, su RAZLICITI izlazni transformatori jer nisam nasao oba ista prijemnika, samo su oba sa 5K u primaru i 4 ohm sekundara, a globalna povratna veza je to ispravila tako da godinama nikom nije palo na pamet da to provali, dok ovog trenutka to nisam rekao.</p>
<p> </p>
<p>Posto si iz KG, cuces, pa cu ti otvoriti da vidis da su trafoi i fizicki razliciti. Onda ces se uveriti u moc povratne veze.</p>
<p> </p>
<p>Delimicno i pomocu toga sam saznao koliko ko ultrazvuka cuje medju "audiofilima", izuzecu prave.</p>
<p> </p>
<p>Pozz</p>