I moj kum je isto tako se mlatio sa nekim Lenovo W510 ili tako neki model, zezao ga hladnjak za graficku, pa je silne muke imao oko toga da to osposobi i usput izgubio dosta vremena i bacio para za neka polovicna resenja i na kraju mislim da je zavrsio u kanti taj racunar, uzeo posle mini-atx plocu, ma druga pesma totalno, ozbiljna masina, tu se pokrecu i par vitualnih masina i to sve radi vrlo pristojno.
Klasicna maticna ploca, menjas komponente po potrebi, imas PCI slot da ubodes bilo kakav HW, imas dovoljno portova, sada te ploce sve zajedno ne trose ni 100W pa imaju i varijante sa ekternim ispravljacima ...
Iskreno moja preporuka je to, takva masina ce te sluziti narednih 5 do 7 godina i do tada ce verovatno moci da vozi sve moderne operativne sisteme ...
Klasicna maticna ploca, menjas komponente po potrebi, imas PCI slot da ubodes bilo kakav HW, imas dovoljno portova, sada te ploce sve zajedno ne trose ni 100W pa imaju i varijante sa ekternim ispravljacima ...
Iskreno moja preporuka je to, takva masina ce te sluziti narednih 5 do 7 godina i do tada ce verovatno moci da vozi sve moderne operativne sisteme ...