04-15-2013, 11:41 PM
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="BeliNinja" data-cid="1692" data-time="1366065009"><p>@Macola, na zalost samo jedna polovnjaca EM80, ne znam u kakvom je stanju. Koji je ruski ekvivalent njoj, 6E1P bese? Videcu da li ima kod Ivaila to. Imas li ti semicu tog tvog pojacalceta i motacki list izlaznih ako zelis da podelis sa nama? U poredjenju sa Kiticevim RH84, sta bi bilo bolje po tebi?</p></blockquote>
<p>Ne znam sta je Kiticev RH84 (pretpostavljam neki pojacavac sa EL84)?</p>
<p> </p>
<p>Super za EM80! Probacemo, pa ako bolje svetli od ove moje slabije, stavicemo.</p>
<p> </p>
<p>Semu imam na nekoj papircini samo treba da je iskopam, a trafoi su od radija Melodija (takvi kakvi jesu :-).</p>
<p> </p>
<p>Lakse mi je da ga otvorim i skinem shemu nego da nadjem taj papir (ko zna gde je to?).</p>
<p> </p>
<p>Sta je bolje? Nemam pojma, nikad nisam cuo to drugo. Mozes napraviti ovo moje, super je jednostavno.</p>
<p> </p>
<p>Rasturis dva stara radija zbog mreznog i izlaznih trafoa, i sastavis onako kako nacrtam, za sat vremena, ne treba ti vise ako si mehaniku predmontirao.</p>
<p>Pa onda probaj kako radi i uporedi posto si cuo to drugo.</p>
<p> </p>
<p>Pozz</p>
<p>Ne znam sta je Kiticev RH84 (pretpostavljam neki pojacavac sa EL84)?</p>
<p> </p>
<p>Super za EM80! Probacemo, pa ako bolje svetli od ove moje slabije, stavicemo.</p>
<p> </p>
<p>Semu imam na nekoj papircini samo treba da je iskopam, a trafoi su od radija Melodija (takvi kakvi jesu :-).</p>
<p> </p>
<p>Lakse mi je da ga otvorim i skinem shemu nego da nadjem taj papir (ko zna gde je to?).</p>
<p> </p>
<p>Sta je bolje? Nemam pojma, nikad nisam cuo to drugo. Mozes napraviti ovo moje, super je jednostavno.</p>
<p> </p>
<p>Rasturis dva stara radija zbog mreznog i izlaznih trafoa, i sastavis onako kako nacrtam, za sat vremena, ne treba ti vise ako si mehaniku predmontirao.</p>
<p>Pa onda probaj kako radi i uporedi posto si cuo to drugo.</p>
<p> </p>
<p>Pozz</p>