09-03-2013, 06:59 PM
<p><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">Sede dva Crnogorca u kafiću, piju kafu… i prilazi im stranac:</span><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">- Do you speak English?</span><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">- A ne jadan okle, okle ja znam to…</span><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">- Parlez-vous français?<br>
- A đe me nađe jadan, šta veliš to…<br>
- Parla italiano?<br>
- Ne vala… ne…<br>
- Habla usted espanol?<br>
- Ne čovječe, ne, ne…<br>
I odu oni sa tog mesta dalje svojim poslom i veli jedan Crnogorac drugom:<br>
- Viđe li ovoga, 4 jezika govori, a svaka mu čast…<br>
Kad odgovara mu ovaj drugi:</span><br><span style="color:#006400;"><span style="font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;"><strong>- Pa što? Da mu nije šta pomoglo?</strong></span></span></p>
- A đe me nađe jadan, šta veliš to…<br>
- Parla italiano?<br>
- Ne vala… ne…<br>
- Habla usted espanol?<br>
- Ne čovječe, ne, ne…<br>
I odu oni sa tog mesta dalje svojim poslom i veli jedan Crnogorac drugom:<br>
- Viđe li ovoga, 4 jezika govori, a svaka mu čast…<br>
Kad odgovara mu ovaj drugi:</span><br><span style="color:#006400;"><span style="font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;"><strong>- Pa što? Da mu nije šta pomoglo?</strong></span></span></p>
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...