Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reverse hardware engineering analiza i zastita
(09-21-2016, 09:09 AM)Macola Wrote: Bane,
Kod nekih tipova keramike treba jako biti oprezan!
Pozz

Macola, nemo to da radiš starom čiki.  Smile  Normalno da postoje raznorazne gluposti koje mogu da budu opasne, ali normalno da se
zna šta sa čim radi i zašta se koristi. Alumina je izuzetno bezopasna sirovina i ne bi se čudio da ga ima i u pasti za zube. Sa njim
radimo već 15 godina , a prve kontakte sa tim sam imao u Vinči uz pomoć najboljih kadrova iz matore Juge. Evo proizvoda od alumine

[Image: BCPL%20ysz4.png] [Image: 5-1-2-4-l.jpg]

A koristi se i kao: Being fairly chemically inert and white, aluminium oxide is a favored filler for plastics. Aluminium oxide is a common ingredient in sunscreen and is sometimes present in cosmetics such as blush, lipstick, and nail polish. - Wiki

Ja te keramike koristim u recimo ovakvom obliku
[Image: Armor-Tile-4.jpg]

pa ona ne da ovom gadnom gvožđu da prođe
[Image: ploca.jpg]

PS: Imam Gajger, kome treba neka se javi

A što se teme tiče, pre 5-6 godina smo pravili neki generator pare, i moram priznati da smo mi bili ti podlaci koji kradu tuđe ideje.
Bio je tu i neki pic, a kako se ja ne družim sa njima definisani su ulazni i izlazni parametri i sa dva logička kola i jednim lm324 dobili
smo još bolje perfomanse.
Sve se može dokučiti ako čoek ima štogod u glavu i ako ima "realne izvore finansiranja" (izreka made by Branko tod).
Reply

Messages In This Thread
RE: Reverse hardware engineering analiza i zastita - by branko tod - 09-21-2016, 10:46 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)