09-13-2016, 06:06 PM
(09-13-2016, 05:53 PM)Jevrem Wrote: resenje hho generatora sa paralelnim plocama je promasaj. za sest meseci sam uradio bar 50 razlicitih resenja same celije i sve celije sa neta su promasaj u konstrukciji koji trosi mnogo struje a daje jako malo gasa. Nasao sam resenje koje je uz pwm sa 15A struje davalo 20 litara gasa u minutu. cak je po iskljucenju struje celija proizvodila gas jos pola minuta, ponasala se kao akumulator. probao sam i odvojene celije radi manje rasipanja elektricnog polja izmedju ploca ali napon nije bio dovoljan za dobar rad. Probao sam i slepu plocu izmedju dve na naponu pa ni to nije dalo resenje.. Dobijeno je resenje koje funkcionise ali su me ubedili da je bolje za zdravlje da se ostavim toga i tako od decembra 2009 nisam ni pipnuo to polje.I sta su rekli inzenjeri Bosch-a? Da li moze neki Bosch link za HHO, pa da ga ugradim odmah.
Kontaktirao sam i Bosch radi algoritma rada motornog kompjutera kako bih uticao na manju kolicinu goriva koje daju dizne. cak sam krenuo i u nabavku delova za izradu sopstvenog hho kompjutera koji bi bio upravljan sa motornim kompjuterom i simulirao ispravan rad ostatka motora ali je na kraju sve propalo i posle se nisam bavio tim.
najidealnija frekvencija za rad je oko 400Hz sa uskim impulsom
Inace, sta bi sa onim merenjima? Da li mozemo da vidimo akreditovane rezultate ili ne? To je jedino merodavno. Pa cak i ako se prodaje kod Bosch-a.