08-22-2016, 09:14 PM
Mogu samo da povalim i podrzim ideju... puno ljudi puta malo para je puno para.... Da sam morao da platim iz dzepa dve doze terapije koje sam primao (jedna doza 10.000e) a morao sam prvu da primim u roku od par sati - ne znam kako bi sakupio novac... a pogotovo jos dodatnih 10k eura za drugu dozu... kucu bi tesko tako brzo prodao... sva sreca pa socijano pokriva troskove i nisam bio porimoran na tako nesto...
Nemojte ovo shvatiti kao moje kukanje vec kao realnu situaciju koja se meni desila a moze bilo koga zadesti i to u roku od 4 dana da ostane nepokretan u krevetu (nikome da se ne desi). Sva sreca pa meni pomoc ne treba ali trebamo biti slozni ako nekome zatreba - to je poenta celog mog teksta... I moram priznati da mi je drago sto vidim da jos uvek ima dobrih ljudi koji nisu sebicni vec voljni da pomognu...!
Nemojte ovo shvatiti kao moje kukanje vec kao realnu situaciju koja se meni desila a moze bilo koga zadesti i to u roku od 4 dana da ostane nepokretan u krevetu (nikome da se ne desi). Sva sreca pa meni pomoc ne treba ali trebamo biti slozni ako nekome zatreba - to je poenta celog mog teksta... I moram priznati da mi je drago sto vidim da jos uvek ima dobrih ljudi koji nisu sebicni vec voljni da pomognu...!