08-03-2016, 10:53 AM
(08-02-2016, 12:37 PM)ZerO Wrote: Ako ti treba radna snaga za postavljanje antene sa užadima i sličnom opremom javljam se dobrovoljno.Pa camac je u plovnom stanju ali nije video vodu bar godinu ako ne i dve...
Naravno svaka čast za realizaciju zamišljenog projekta BRAVO. Još onaj čamac da vidimo
da cijepa neko jeezero i VRH.
(08-03-2016, 10:44 AM)Omegakg Wrote:(08-01-2016, 10:21 PM)TDA Wrote: Ozbiljna priča.
Dugujem ti zaštitu protiv udara groma. Sad sam se setio...
Kad bi to postojalo Salim se naravno.
Lepe veze Boro odlicno. Ipak je 1KW i naravno solidna antena prava stvar. Ja bih bio presrecan kad bih imao uslova da emitujem sa takvim snagama , vec 30w pep ubije SBB modeme i nema neta. To "oni" neznaju ali ja znam , probacu na jesen, kada ne bude bilo mnogo ljudi u ovoj mojoj zgradi mozda najvise 400w ali na kratko eh grozan osecaj pravis nesto da bi radio samo par trenutaka, no dobro mozda nekad negde ce moci...
A vidis, ja ni sa punom snagom nemam nikakve smetnje u kuci i komsiluku ni TV-ima ni bezicnim telefonima, ni modemima ni mobilnim ni audio sistemima!!!!!! Antena je tacno rezonantna, nema prostiranja VF-a po opletu koaksa (ima Ugly Choke) uzemljeno je sve... ja uzivam a i drugi oko mene.