06-30-2016, 11:40 AM
Evo i PCBa PIC kontrolera po zadnjoj objavljenoj šemi. Ima malo više brika(brike su označene crvenim layerom) za moj ukus ali samo svu dvije za signalne vodove koji idu do PICa ostalo su za napajanje i mase. Mase sam grupirao u tri voda: masa za PIC, TTL-USB konverter i ostatak je vod mase na koji se kače tasteri,mase od DC i step motora i LCD.
Što se tiče DC kontrolera tu nažalost bacam ručnik jer sam poražen. Ne mogu iskemijati ništa suvislo jer ili će biti hrpa brika ili vodovi poput serpentine ili dvoslojna pločica(a Milan94 ne bi htio ići na dvoslojnu). Pa ako se netko hoće prihvatiti tog posla bio bih zahvalan. Mogu okačiti zadnju verziju layouta da se dobro nasmijete.
Što se tiče DC kontrolera tu nažalost bacam ručnik jer sam poražen. Ne mogu iskemijati ništa suvislo jer ili će biti hrpa brika ili vodovi poput serpentine ili dvoslojna pločica(a Milan94 ne bi htio ići na dvoslojnu). Pa ako se netko hoće prihvatiti tog posla bio bih zahvalan. Mogu okačiti zadnju verziju layouta da se dobro nasmijete.