04-25-2016, 10:01 PM
Dobro da sam pitao a ne odmah uzeo phillipsove bijele UV neonke u TMEu koje se koriste u nekoliko osvjetljivača koje TME prodaje.
Malo se zezam normalno da ne bi kupovao bez veze nove neonke bez da detaljno vidim u čemu je problem.
Onda ćemo morati izmjeriti i u širinu kolika je to granica te označiti na pleksiglasu te crte da ne bi slučajno ubuduće radio dupli posao kao sada. Tako da ako uzmemo u obzir to ograničenje koje neonke imaju, i za koje uopće nisam znao jer rekoh ovo je prvi puta u životu da se igram sa njima,stvarno sam zadovoljan sa osvjetljivačem a bome i laminatorom jer sam sada dosta ubrzao proces izrade PCBa. Doduše u teoriji jer je bilo dosta grešaka ovih dana dok se nisam privikao na novu opremu ali ići će to.
Malo se zezam normalno da ne bi kupovao bez veze nove neonke bez da detaljno vidim u čemu je problem.Onda ćemo morati izmjeriti i u širinu kolika je to granica te označiti na pleksiglasu te crte da ne bi slučajno ubuduće radio dupli posao kao sada. Tako da ako uzmemo u obzir to ograničenje koje neonke imaju, i za koje uopće nisam znao jer rekoh ovo je prvi puta u životu da se igram sa njima,stvarno sam zadovoljan sa osvjetljivačem a bome i laminatorom jer sam sada dosta ubrzao proces izrade PCBa. Doduše u teoriji jer je bilo dosta grešaka ovih dana dok se nisam privikao na novu opremu ali ići će to.