01-23-2016, 10:49 AM
(01-23-2016, 10:28 AM)npejcic Wrote:(01-23-2016, 10:02 AM)gorankg Wrote: Možda je ustvari to dovijanje i bilo sva zabava za mene. Sad uglavnom samo čitam i pratim novosti. Tako i ovo oko Microchip + Atmel. Voleo bih kada bi to dalo prosti zbir stvari koje volim kod oba ali nešto sumnjam da to tako ide.
Gorane, veoma si u pravu oko konstatacije iz gornjeg citata šta je bila prava zabava
Što se tiče akvizicija i ukrupnjavanja, neko moje iskustvo kaže da je potrebno dugo vremena da se akvizirana firma integriše u onu koja je kupuje. Čast izuzecima. Ovo se onda odrazi na nedostatak tehničke podrške, pronalaženja dokumentacije itd... tako da sumnjam da će se desiti zbir stvari koje volimo kod obe... ali šta je tu je, prilagodićemo se
Upravo tako.
Prošle godine Wolfson je napravio DAC za RPi, koji ima i Toslink, i sve to za male pare. Zatim je Cirrus kupio Wolfson i podrška je pala na nulu.
Znam ovo jer sam hteo da kupim tu karticu zato što mi je nudila DAC zajedno sa Toslinkom. Posle čitanja žalbi onih koji su to kupili odlučio sam da kupim samo Toslink, odn. karticu Digi+.
Pozdrav