01-17-2016, 11:21 PM
Da neodgovaram svima ponaosob, nazalost neznam od cega je jezgro i bas sam pitao tog majstora dal moze da se seti odakle mu posto znam da je bitno da se zna poreklo i u cemu je radilo ali nazalost i on nezna, neznam koliko je imao navoja u primaru ali sam sacuvao zicu i sutra cu da je namotam ponovo i odprilike da vidim koliko ima navoja, u sekundaru je imao vise vrsta zica od 0,2 do 0,8mm, izmedju primara i sekundara je imao ozbiljnu bakarnu foliju koja je pokrivala i sire nego namotani deo primara i sekundara i zve je bilo izolovano onom zutom trakom.
Meni je zapalo za oko kod njega u nekom krsu i uzeo sam ga zbog nekih eventualnih projekata za smps pa ako se ustanovi da ovo jezgro uopste i moze da se koristi mozda cu ga negde i upotrebiti a ako ne stojace za ukras
Jezgro nema gap u sredini nego je prilikom razmontiravanja na dva mesta malo okrnjen srednji stub e sad dal je to veliki problem neznam...
Meni je zapalo za oko kod njega u nekom krsu i uzeo sam ga zbog nekih eventualnih projekata za smps pa ako se ustanovi da ovo jezgro uopste i moze da se koristi mozda cu ga negde i upotrebiti a ako ne stojace za ukras
Jezgro nema gap u sredini nego je prilikom razmontiravanja na dva mesta malo okrnjen srednji stub e sad dal je to veliki problem neznam...