12-19-2015, 12:41 AM
Ja ti koristim bajc koji dolazi u obliku praha koji se topi u alkoholu i za amaterske svrhe je to sasvim ok. Postoje neki malo više klase koji dolaze kao gotov proizvod i skuplji su ali prednost im je ta da su malo gušći i ravnomjernije toniraju drvo. Inače i bajcovanje ti je priča za sebe jer pojedini dijelovi istog drveta ne moraju upijati bajc ravnomjerno ako je komad drveta dobar sa ravnomjernim godovima bez kvrga nije neki problem sve to pobajcati da pristojno izgleda,a kako ja u 905 slučajeva nakon bajcanja politiram u tu svrhu koristim polituru iste boje kao i bajc(u polituru uspem bajc praha) manje greške pri bajcovanju se na kraju ne vide.. Inače do sada sam bajcao samo male površine drveta sa iznimkom jednih malih bookshef zvučnika tako da je moje iskustvo dosta ograničeno.
Sljedeći tjedan ili u nedjelju mogu malo opširnije napisati kada se vratim iz Budimpešte. Bus mi polazi "danas" u 4AM a ja sam evo u 00:40 još uvijek budan i nema te šanse da zaspim... Valjda ću se naspavati u busu da se ne osjećam kao zombi na tom jednodnevnom izletu. hihi
Sljedeći tjedan ili u nedjelju mogu malo opširnije napisati kada se vratim iz Budimpešte. Bus mi polazi "danas" u 4AM a ja sam evo u 00:40 još uvijek budan i nema te šanse da zaspim... Valjda ću se naspavati u busu da se ne osjećam kao zombi na tom jednodnevnom izletu. hihi