Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Digitalna Lemna stanica (Makedonska EMITER)
Evo dokle se stalo Big Grin

Na poslednjoj slici sam na poklopcu sa unutrasnje strane super lepkom zalepio sundjerast materijal (podloga za misha) jer kada stavim poklopac ove kutije dobijem opasno zujanje i magnetisanje cele kutije kada radi grejac zasto je to tako ne znam ali pretpostavljam da ce morati da se ovaj trafo nekako prelakira kako bi se zalepili limovi. Na stolu nema nista brum se pojavljuje tek kada pokusam da zatvorim kutiju zato sam i lepio ovaj materijal sa gornje strane. Ima ga i ispod trafa sundjerast materijal pa onda preko karton pa trafo i zategnut je sa 4 srafa i maticom i sajbnama naravno, takodje je i trafo zategnut na rupama sa 4 srafa ali su L profili napravljeni od inoxa pa mozda i to stvara neko magnetno polje sve u svemu ocekujem neke savete Sad

Inace lemilicu koristim par dana bez poklopca i mogu samo da kazem reci hvale za ovaj projekat uopste to savrseno lepo i dobro radi od 0 do 350 stepeni za manje od 3 min da ne tupim mnogo evo obecanih video snimka. Prvi je bez poklopca drugi sa poklopcem da se cuje nivo buke koju zapravo stvara Big Grin

I brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:

Nadam se da vam se dopada final product Big Grin

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Messages In This Thread
RE: Digitalna Lemna stanica (Makedonska EMITER) - by tesla017 - 10-18-2015, 10:31 PM
RE: Sve i svašta - by TDA - 09-24-2015, 08:26 PM
RE: Sve i svašta - by tesla017 - 09-28-2015, 10:02 PM
RE: Sve i svašta - by tesla017 - 09-30-2015, 02:02 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 23 Guest(s)