09-26-2015, 01:19 PM
Khadgar2007
Hvala na dobrim savetima .
No ima tu jos sto sta , trebam da skupim ovo lampica sto imam i da odem do jednog drugrara ima tube tester pa da istestiram ovo sto imam da vidim sta je u kakvom stanju pogotovo tih par el34 , nista od toga nije novo pa bas nesto i ne polazem nadu u neku ispravnost.
6n1p jeste dobra cev ali Ebay / Aliexpres mogu da kupujem preko njih ali ono cekanje na isporuku me ubije , videcu ako ne nadjem nista kod nas morace tako.
Za ispravljac da , bas tako nesto sam i razmisljao da uradim da bih izbegao ispravljacicu i hvala ti na semi mada imam i ja neka resenja pa videcu .
Sve u svemu napravicu nesto a na sta ce to nesto da lici videcemo
nisam radio sa cevima odavno pa mi treba malko praxovanja da se vratim ako me razumes .
Eda imam jednu novu duplu triodu oznake 1579 , OTK google kaze da je to isto sto i 6SN7 sto je odlicno za ovo sto hocu .
Pozdrav
Hvala na dobrim savetima .
No ima tu jos sto sta , trebam da skupim ovo lampica sto imam i da odem do jednog drugrara ima tube tester pa da istestiram ovo sto imam da vidim sta je u kakvom stanju pogotovo tih par el34 , nista od toga nije novo pa bas nesto i ne polazem nadu u neku ispravnost.
6n1p jeste dobra cev ali Ebay / Aliexpres mogu da kupujem preko njih ali ono cekanje na isporuku me ubije , videcu ako ne nadjem nista kod nas morace tako.
Za ispravljac da , bas tako nesto sam i razmisljao da uradim da bih izbegao ispravljacicu i hvala ti na semi mada imam i ja neka resenja pa videcu .
Sve u svemu napravicu nesto a na sta ce to nesto da lici videcemo
nisam radio sa cevima odavno pa mi treba malko praxovanja da se vratim ako me razumes .Eda imam jednu novu duplu triodu oznake 1579 , OTK google kaze da je to isto sto i 6SN7 sto je odlicno za ovo sto hocu .
Pozdrav