08-15-2015, 11:41 AM
Nije tajna. To je novo napravljena presa od 150 tona. Radi u mojoj firmici u kojoj se bavimo proizvodnjom balističke zaštite.
Nema baš puno veze sa ovim forumom , ali ja sam da u duši i srcu elektroničar. A sa obzirom da baš i ne stižem da se
zadnja dva meseca bavim ničim drugim od puštanja novog pogona u rad, ajde da zakačim i ja nešto od mojih radova da
se malko hvalim Da ne pomisle ljudi da baš ništa ne znam.
Imam problem sa odgovorima. Ovo šaljem preko brzog odgovora, jer kada otvorim "Novi odgovor" izaće mi gomila teksta sa uputstvom:
Задебљано
Искошено
Облик Слова
Убаци слику
Убаци мејл
Убаци смајлић
Убаци Цитат
Увећај
Преглед изворног кода i ostalih uređivača teksta koje sam pobrisao, a na dnu ostane prozor visine 2mm za tekst.
Nešto sa verovatno pobrljao u setovanju, ali ne znam šta. Pomoć
Nema baš puno veze sa ovim forumom , ali ja sam da u duši i srcu elektroničar. A sa obzirom da baš i ne stižem da se
zadnja dva meseca bavim ničim drugim od puštanja novog pogona u rad, ajde da zakačim i ja nešto od mojih radova da
se malko hvalim Da ne pomisle ljudi da baš ništa ne znam.
Imam problem sa odgovorima. Ovo šaljem preko brzog odgovora, jer kada otvorim "Novi odgovor" izaće mi gomila teksta sa uputstvom:
Задебљано
Искошено
Облик Слова
Убаци слику
Убаци мејл
Убаци смајлић
Убаци Цитат
Увећај
Преглед изворног кода i ostalih uređivača teksta koje sam pobrisao, a na dnu ostane prozor visine 2mm za tekst.
Nešto sa verovatno pobrljao u setovanju, ali ne znam šta. Pomoć