Branko vezano za same vrhove ovih hako klonova......... Ima ih stvarno razlicitih proizvodjaca i razlicitog kvaliteta. Dobro je da su relativno lako nabavljivi i po pristupacnoj ceni. Na ebay u alliju mogu se za 10-12$ nabaviti komplet od 12 vrhova sto moze odlicno posluziti za upoznavanje koji vam vrhovi najbolje leze za vase potrebe. Posle za pristojnu cenu narucite samo vrhove koji vam stvarno trebaju. Najlepse od svega orginal hako vrhovi pasu na ove kopije tako da se mogu koristiti kvalitetni vrhovi . AOYUE vrhove imam 2 kom i 2-3 godine i skoro da su kao novi ,ali ja koristim lemilicu samo za svoje potrebe ..... Drugar iste vrhove koristi u servisu za mobilne i slicne stvari i kaze da mu taj AOYUE cesto izdrzi duze od godine uz redovno zaboravljanje da iskljuci lemilicu.....
Da povremeno zatreba jaca lemilica tu se slazem ,meni tu kao pomoc uskoci onaj rumunski pistolj od 100w jednostavno mi je nezamenjiv za grube stvari. Jedino me nervira sto ne znam gde da nabavim orginal onu zicu za vrh"grejac" posto obicna bakarna zica zavrsi pricu cas. Ranije sam dobio metar toga ali se potrosilo..
Dual kako si krenuo trebace ti i tockici na toj bazi kao na aparatu za zavarivanje
Oprosti ali morao sam ..... Inace svaka cast bice to odlicna baza. Ne znam ima li jos onih duvaljki sa ventilatorom u drsci pa da to pstavis kao drugu opciju mislim da bi sa ovim trafoom to radilo ...
Da povremeno zatreba jaca lemilica tu se slazem ,meni tu kao pomoc uskoci onaj rumunski pistolj od 100w jednostavno mi je nezamenjiv za grube stvari. Jedino me nervira sto ne znam gde da nabavim orginal onu zicu za vrh"grejac" posto obicna bakarna zica zavrsi pricu cas. Ranije sam dobio metar toga ali se potrosilo..
Dual kako si krenuo trebace ti i tockici na toj bazi kao na aparatu za zavarivanje
Oprosti ali morao sam ..... Inace svaka cast bice to odlicna baza. Ne znam ima li jos onih duvaljki sa ventilatorom u drsci pa da to pstavis kao drugu opciju mislim da bi sa ovim trafoom to radilo ...