07-06-2015, 12:09 AM
A šta onda ja da kažem na sve vaše priče,ja nemam osećaj sitosti uopšte,prestanem da jedem tek kad krene da mi se vraća nazad (ali ozbiljno),više ni u tazbinu ne idem jer mi sklanjaju šerpu i govore DOSTA SI JEO VIDIŠ DA NE MOŽEŠ DA DIŠEŠ.... Možda izgleda smešno ali tako je,alkohol ne trošim i kad trošim ne sećam se,konstantno bih nešto jeo i pre godinu dana sam dosegao maximum kad sam stao u tazbini na kantar...,90kg kao od šale...,posle sam shvatio da nit' unosim vodu (zaboravim) niti jedem redovno,čim sam počeo da mastim za doručak-tipa lepinje sa čvarcima (veoma osvežavajuće) i da dolazim sa posla na vreme (do 16h) i da ručam-kilaža je krenula dole ALI sam počeo da ne jedem posle 19h. To je trajalo dok sam radio,smanjio mi se stomak,butke i dupe (gojim se kao žena) i došao na 83kg i 176cm visine,taman nisam osetio poteškoće kad se penjem na 4.-ti sprat,ali sad ne radim 3 meseca jer sam vijao papirčine za vizu,pio kafe doooosta jeo celu noć-tačnije konstantno ako su mi oči otvorene i sad sam opet na 89-90kg. Ne smeta mi kao nekad ali ni ne ustajem sa kreveta
-da napomenem da ne jedem slatko uopšte i nikako,i da sam B+ krvne grupa.

Devojka me vara sa rođenim mužem!