06-24-2015, 09:01 PM
Danas sam u obliznjoj radnji kupio EGLO led sijalicu od 12W. U pitanju je toplo bela varijanta. Ako se ne varam, mislim da je pisalo na pakovanju 3000K. Inace, ima 1060lm i na pakovanju pise da menja sijalicu od 75WŽ(prodavac rece da menja oko 100w) i mogu potvrditi da je stvarno tako. Sijalica je teska, mnogo teza od onih obicnih klasicnih sijalica. Led sijalicu sam kupio iz dva razloga, prvi razlog je taj sto smo sredili jedan deo kuce pa ajde da stavim led sijalicu da se uklopio sa ostale tri led sijalice u delu spustenog plafona. Drugi razlog je smanjenje grejanja sijalicnog grla. Prostorija je oko 4.2*4.2m i oko 3.1m visine i tu je potrebna sijalica od oko 100W. Sam luster nije kvalitetan, kupšljen je na buvljaku i najezio sam se koliko su tankwe zice na njemu i sto ima plasticno grlo za sijalicu. Desava se da se sijalicno grlo bas mnogo zagreje a jedan luster je tako pao kod mene u sobi, da li zbog grejanja ili sto se odvrnula matica... Da ne duzim dalje, vreme ce pokazati koliko je kvalitetna sijalica. Imam u planu da kupim jos jednu istu takvu ovih dana. Inace cena je 860dinara.