06-15-2015, 01:35 PM
Svratih pre par dana u jednu lokalnu starinarnicu gde obično kupujem gram. ploče i u jednom sanduku vidim nešto elektronike, očigledno spremljene za transport u reciklažu. Zape mi pogled za jedan lep instrument i upitah prodavca koliko traži za njega. Tip kaže da je to neispravno, malo je i pokislo (ovde je još uvek prohladno i pada kiša), da nije za prodaju, ali pošto sam lepo pitao mogu da ga dobijem besplatno, al' nemo' posle da se nešto bunim.
Dodjem kući, kad u instrumentu još stoji 6 dobrih baterija. Uključim, i sprava proradi od prve. Sad, meni ne treba neuromuskularni stimulator (tako se sprava zove), ali je kutija profesionalna i vredna ugradnje neke lepe instrumentacije kao, na primer, par preciznih oscilatora za THD i IM merenja, odg. "notch" filtera i sl.
U svakom slučaju, sigurno je neću da idem u starinarnicu i da reklamiram .
Pozdrav
Dodjem kući, kad u instrumentu još stoji 6 dobrih baterija. Uključim, i sprava proradi od prve. Sad, meni ne treba neuromuskularni stimulator (tako se sprava zove), ali je kutija profesionalna i vredna ugradnje neke lepe instrumentacije kao, na primer, par preciznih oscilatora za THD i IM merenja, odg. "notch" filtera i sl.
U svakom slučaju, sigurno je neću da idem u starinarnicu i da reklamiram .
Pozdrav