05-24-2015, 04:06 PM
Upravo tako, može pumpa iz akvarija za ribice a raspršivač se također napravi u DIY varijanti i po meni je to najbolje. Ja sam "raspršivač" napravio od plastičnih cijevi za strujne instalacije. Na svakih 1-2cm probušio rupu 0,8mm i tako u tri reda. Na slici se vide tri cijevi, dvije "gornje" su raspršivači a donja je uteg jer ovo čudo neće da potone bez utega.
Ne moram niti spominjati koliko se brzo napravi PCB, kada se feriklorid zagrije i pusti raspršivač da uđe malo zraka u kiselinu pločice su gotove za nekih 10 minuta. Ide bome ekspresno možda i preeksresno pa se bojim da mi se ponekad ne podvuče kiselina ispod rubova vodova ali sve u svemu sa ovom napravom je moja priča o nagrizanju pločica završena.
Ne moram niti spominjati koliko se brzo napravi PCB, kada se feriklorid zagrije i pusti raspršivač da uđe malo zraka u kiselinu pločice su gotove za nekih 10 minuta. Ide bome ekspresno možda i preeksresno pa se bojim da mi se ponekad ne podvuče kiselina ispod rubova vodova ali sve u svemu sa ovom napravom je moja priča o nagrizanju pločica završena.