03-24-2015, 03:48 PM
Ja imam Sony Xperia Miro i prezadovoljan sam. Nakon skoro dve godine upotrebe, radi kao prvog dana.
Moja supruga ima Sony Xperia E i ekstremno je nezadovoljna. I ja kad ga pogledam, dođe mi da ga oplačem... Nakon godinu ipo upotrebe, bolesno se koči, u pojedinim trenucima je nemoguće koristiti ga ni za najosnovnije potrebe...
Tako da Xperia E seriju ne bih preporučio, barem iz ličnog iskustva..
LG je ok, a ZTE je definitivno proizvođač koji se sve više probija na tržište kvalitetom.
Nokia i taj Primo nisu Androidi naspram ostalih, a ako gledamo ne-androide, Nokia je Nokia tu nema dalje priče.
Moja supruga ima Sony Xperia E i ekstremno je nezadovoljna. I ja kad ga pogledam, dođe mi da ga oplačem... Nakon godinu ipo upotrebe, bolesno se koči, u pojedinim trenucima je nemoguće koristiti ga ni za najosnovnije potrebe...
Tako da Xperia E seriju ne bih preporučio, barem iz ličnog iskustva..
LG je ok, a ZTE je definitivno proizvođač koji se sve više probija na tržište kvalitetom.
Nokia i taj Primo nisu Androidi naspram ostalih, a ako gledamo ne-androide, Nokia je Nokia tu nema dalje priče.
Između astronauta nikada nije postojala granica. Onog dana kada taj koncept bude dopreo do svesti političara, naša planeta će izgledati drugačije. Aleksej Leonov