03-22-2015, 10:47 AM
(03-22-2015, 02:31 AM)enaB Wrote: Ustvari ne radimo, nego sam ja pomalo mazohista Kao i prošli put sa onim ekvilajzerom kog sam radio mesecima, ali nije izgubljeno vreme. Kao i ostalo za šta sam se više potrudio nego što je bilo potrebno, ne mislim da je uzalud.
Moram da kažem i da je prethodni rad sa tvojim ePAudioPlay veoma doprineo izboru ovakve teme, i hvala na tome!
Tvoj "mazohistički" pristup je jedini ispravan, ako bih se ja pitao. To što živimo u ovakvom društvu, da se praktičan rad posmatra kao nešto "nepotrebno", ne znači i da je ispravno. Ovo mogu potvrditi i iz ličnog iskustva i na mom fakultetu. Nas nekoliko na mom smeru smo takođe bili "mazohisti" jer smo radili i praktične radove pored pukog prevođenja tekstova, ili spremanja ispita po sistemu knjigu u šake, praviš "puškice" pa na ispit.
Gledano iz današnjeg ugla, nisam pogrešio, pa sam siguran da će ti se tvoj "mazohizam" isplatiti. Samo napred
A za ePAudioPlay, nema na čemu Drago mi je da si se "poigrao" sa tim, jer sam znao da će ti biti interesantno i da ćeš imati još jedno iskustvo više.