02-14-2015, 07:05 PM
izvini miki ali još jednu stvar moram da pitam g-dina Jevrema: kako to da Vi niste čuli da je polaritet izlaza/faza obrnuta u odnosu na propisanu? kako to da Vi koji imate ne-muljavi sistem u svakom dijelu svog lanca,do najsitnijih tančina ispeglan (propisno okrenut mrežni kabel,međusobno propisno odvojeni unutar uređaja,konektori koji najviše prijaju vašem uhu,interkonekti vrhunskog kvaliteta...da ne idem dalje znamo svi kuda "pucamo") i fino istančan sluh - niste primjetili promjenu pozicije izvođača u prostoru uslijed primjene faze na izlazu BatoMM? ipak je to krupna promjena koju biste Vi u svim uslovima koje ste naveli,morali "na prvu" čuti već pri prvom makar i probnom slušanju?
.
moram da naglasim kako pitanje postavljam ravnodušno i bez emocija - naveo sam sve što ste Vi ranije pisali i na osnovu toga našao nedoumicu. samo me interesuje odgovor na pitanje,a dok me ne opovrgnete smatram da ima smisla.
.
takođe,ne nađoh u Vašem prošlom postu direktan odgovor ima li ili napokon nema veze da li Vi i Milojko gurate ili vučete?
.
ili možda ni Vi ne biste prepoznali razliku na slijepom testu?
.
.
moram da naglasim kako pitanje postavljam ravnodušno i bez emocija - naveo sam sve što ste Vi ranije pisali i na osnovu toga našao nedoumicu. samo me interesuje odgovor na pitanje,a dok me ne opovrgnete smatram da ima smisla.
.
takođe,ne nađoh u Vašem prošlom postu direktan odgovor ima li ili napokon nema veze da li Vi i Milojko gurate ili vučete?
.
ili možda ni Vi ne biste prepoznali razliku na slijepom testu?
.
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...