(02-07-2015, 09:32 PM)tesla017 Wrote:(02-07-2015, 07:18 PM)zare Wrote: Taze, jos se pusi.
Zare odlicni zvucnici i mene interesuje cena pa ako nije tajna ili poklon pisi a jos bolje postolje za audio opremu i PCKo nema ovakav oramar taj u Jugoslaviji nije ziveo
Ormar je od trpezarije i od presudne vaznosti je za kvalitet zvuka

Zvucnici ce biti 100 ili nesto manje evra, za sada su na probi kod mene. Nisam bas previse vremena imao danas da ih slusam ali ovih sat-dva veceras kazu da su uglavnom odlicni. Odmah mi se nesto nisu svideli srednji tonovi tj. glasovi su nekako povuceni i previse tamni ali im ne fali detaljnosti. Visoki su odlicni, jasni, otvoreni a ni na niske tonove nemam neke zamerke. Obzirom da zvucnici dugo nisu radili bacio sam ih na XLO Burni In mucenje par puta i srednji su se nesto "izvukli" ali su i dalje tamni i realno i za moj ukus

Ja tipujem na kondenzatore u skretnici jer sigurno nisu u cvetu mladosti a i ne verujem da su previse kvalitetni. Nisam ih otvarao, nisu jos moji. Pretpostavljam da bi novi i kvalitetniji kondenzatori bitno ublazili ako ne i potuno resili "problem". A mozda i 7-8 sati rada dnevno narednih dana donese neke promene, videcemo.
(02-07-2015, 07:55 PM)TDA Wrote: U što su simpatični!
Koliko i kako se čuju?
Nije im bar kod mene, namena da gruvaju ali mogu i te kako, nije problem

E da. Vezacu ih ovih dana kada stignem i u "veliki" sistem pa da vidimo kako ce u nekoliko klasa boljem okruzenju da se nadju.