01-23-2015, 09:21 PM
(This post was last modified: 01-23-2015, 09:22 PM by HomeMadeAudioProject.)
slabo zagrijavaš tj imaš prevelik prelazni toplotni otpor. malom površinom dolaziš do tablete i to je razlog - meni se isto dešavalo ali čim lemilica dovoljno zagrije lak-žicu koja dovoljnom površinom leži na tableti sve krene kako treba. ako se dobro sjećam nisam uspjevao štap-lemilicom nego sa pištolj lemilicom koja mi daje dosta veću temperaturu-rezultat je takav da ga ne možeš postići ni slično bilo kojim mehaničkim putem - naročito kad su pletenice u pitanju.
andol-anbol...imena koja zavise od proizvođača i ništa više,baš ta kiselina je suština tablete,isto kao KSE340 i MJE340.
upaljač će uraditi posao sa jednom lak-žicom promjera minimum 0,7mm - sve ispod toga bakar postane jako krt i kasnije neupotrebljiv,sa pletenicama se tek ništa ne postiže upotrebom upaljača. jednostavno licnice pregore.
andol-anbol...imena koja zavise od proizvođača i ništa više,baš ta kiselina je suština tablete,isto kao KSE340 i MJE340.

(01-23-2015, 08:56 PM)samuki Wrote: Probaj sa upaljacem
upaljač će uraditi posao sa jednom lak-žicom promjera minimum 0,7mm - sve ispod toga bakar postane jako krt i kasnije neupotrebljiv,sa pletenicama se tek ništa ne postiže upotrebom upaljača. jednostavno licnice pregore.
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...