11-18-2014, 07:02 PM
Poslednja linija odbrane od vaginalne manipulacije i ostalo:
Tange
Lepe su ti te gaće, šteta što si ih poslednji put nazula kad smo davali komšiji 40 dana.
Halteri
Oćeš ti početi da nosiš ovo, ili da ga koristimo ko milje za televizor?
Pirsing
Ona moja se sva izbušila. Ima metala u ustima, na bradavicama i na klitorisu. Moraću svaki put pre seksa da je uzemljim zbog grmljavine, nikad se ne zna.
Tetovaža
-Lepa ti je tetovaža, a što si baš to istetovirala?
-Zbog horoskopa.
-Dabar si u horoskopu?
-To je bik.
Nokti
Sledeći put kad budeš išla na manikir kaži tamo ženi da ti ne naoštri nokte. Nisi jasteb. Istranžirala si me sinoć.
Naočare
Možeš ih slobodno skinuti, znam da vidiš bolje od Jasne Šekarić, a ja se svejedno ne ložim na akademski izgled.
Štikle
-Ljubavi, ajde obuj nove cipele nešto.
-Da mi vidiš noge u štikli, a? A? A?
-Ne, nego da dovatiš vinjak sa regala. Visoko je, ne mo’š bosa.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Bodi
Slušaj, ja ovo ne znam da otkopčam. Il ga skini sama, il idem u podrum po cvikcangle.
Pročitaj još na http://www.tarzanija.com/cetiri-najjaca-...ipulaciju/
Tange
Lepe su ti te gaće, šteta što si ih poslednji put nazula kad smo davali komšiji 40 dana.
Halteri
Oćeš ti početi da nosiš ovo, ili da ga koristimo ko milje za televizor?
Pirsing
Ona moja se sva izbušila. Ima metala u ustima, na bradavicama i na klitorisu. Moraću svaki put pre seksa da je uzemljim zbog grmljavine, nikad se ne zna.
Tetovaža
-Lepa ti je tetovaža, a što si baš to istetovirala?
-Zbog horoskopa.
-Dabar si u horoskopu?
-To je bik.
Nokti
Sledeći put kad budeš išla na manikir kaži tamo ženi da ti ne naoštri nokte. Nisi jasteb. Istranžirala si me sinoć.
Naočare
Možeš ih slobodno skinuti, znam da vidiš bolje od Jasne Šekarić, a ja se svejedno ne ložim na akademski izgled.
Štikle
-Ljubavi, ajde obuj nove cipele nešto.
-Da mi vidiš noge u štikli, a? A? A?
-Ne, nego da dovatiš vinjak sa regala. Visoko je, ne mo’š bosa.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Bodi
Slušaj, ja ovo ne znam da otkopčam. Il ga skini sama, il idem u podrum po cvikcangle.
Pročitaj još na http://www.tarzanija.com/cetiri-najjaca-...ipulaciju/
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...