11-01-2014, 07:09 PM
(This post was last modified: 11-01-2014, 07:17 PM by HomeMadeAudioProject.)
juče radio od 07 do 16,a onda sinoć od 21 do 03:30 jutros,pa opet od 07 do 16,a onda do Bežanijske kose po:
400RSD,direktno iz ruke u ruku. ima čovjek još 2 komada,imao sam utisak da želi da ih proda i da bi dao neki popust ali nisam rizikovao dok ne probam ovoga. onda došao kući i otvorio g.mail i našao ovo:
i eto drugog,za onaj generator funkcija kojem još ni pločicu nisam uradio:
http://forum.yu3ma.net/showthread.php?tid=657
i na kraju sad kad imam sve što treba da pokrenem napokon ovaj tester - nemam snage da mrdnem kapcima od umora tako da će to sačekati sutrašnji dan. jedva čekam da vidim rezultate moje prve D-mašine...
sad kad ovako pogledam - nadam se da će stvar oživjeti kako treba - i za baš ne previše ara može se imati interesantna stvar koja nije vrhunska ali opet može dati pristojan uvid u stanje mnogih stanja stvari.
mene je lično najviše odbijala očekivana cijena ekrana,na kraju ispade da je njegova cijena oko pola ukupne,a da sve ne košta više od 20e ni u kojem slučaju!
ekran 4e,kristal oscilatora 0,8e,ATMEGA 5e...ostatak košta baš simbolično!
da sam znao ranije...
400RSD,direktno iz ruke u ruku. ima čovjek još 2 komada,imao sam utisak da želi da ih proda i da bi dao neki popust ali nisam rizikovao dok ne probam ovoga. onda došao kući i otvorio g.mail i našao ovo:
Quote:Limundo.com
01.11.14
Cestitamo, vasa ponuda je bila najvisa. Kupili ste artikal:
LCD 2x16 sa plavim pozadinskim osvetljenjem ID: 28056057
Kako biste sto pre uspostavili kontakt sa prodavcem, kontaktirajte ga putem Limundo poruka.
Podaci o aukciji:
Cena: 398 din
Datum kupovine: 1.11.2014. u 13:33
Rok za kontakt: 3.11.2014. 13:33
Rok za kupoprodaju: 9.11.2014. 13:33
i eto drugog,za onaj generator funkcija kojem još ni pločicu nisam uradio:
http://forum.yu3ma.net/showthread.php?tid=657
i na kraju sad kad imam sve što treba da pokrenem napokon ovaj tester - nemam snage da mrdnem kapcima od umora tako da će to sačekati sutrašnji dan. jedva čekam da vidim rezultate moje prve D-mašine...
sad kad ovako pogledam - nadam se da će stvar oživjeti kako treba - i za baš ne previše ara može se imati interesantna stvar koja nije vrhunska ali opet može dati pristojan uvid u stanje mnogih stanja stvari.
mene je lično najviše odbijala očekivana cijena ekrana,na kraju ispade da je njegova cijena oko pola ukupne,a da sve ne košta više od 20e ni u kojem slučaju!
ekran 4e,kristal oscilatora 0,8e,ATMEGA 5e...ostatak košta baš simbolično!
da sam znao ranije...
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...