10-29-2014, 08:22 PM
(10-29-2014, 06:25 PM)DeFacto Wrote:(10-29-2014, 08:57 AM)ManicP Wrote:(10-29-2014, 07:24 AM)emiSAr Wrote: ...oni sa oznakom E u sebi imaju tiristorsku regulaciju i moraju se napajati nefiltriranim naponom 100Hz, inace nema regulacije.
Ako sam dobro skontao, gledajući fotke onih napajanja, napajaju se ispravljenim nefiltriranim naponom (trafo, grec i vozi)?
Nema regulisan napon jer ima tiristorsku regulaciju,a tiristori crkavaju ako dobiju ispeglan napon.
ne bi rekao da tiristor pregorjeva od ispeglanog DC,mislim da je ovde riječ o tome da tiristorom ne možeš regulisati ništa ako je na konstantnom naponu a takav je kad se ispegla kondenzatorima. jednom uključen tiristir(pa i trijak) ostaje uključen sve dok postoji struja kroz njih. kad je naizmjenični napon ispravljen u istosmjerni ali ne i ispeglan,on onda ima "dodira" sa nultim potencijalom pa tako i struja u tim momentima prestaje da prolazi kroz njega. podešavanje se odrađuje tako što se na njegov gejt zatim dovodi pobuda u određenom trenutku/visini ispravljenog napona a samim tim i efektivna struja kroz motor. što je pobuda ranija po uzlaznom obliku napona/struje kroz kolo to je i veći broj obrtaja.
(10-29-2014, 08:10 PM)Aca93 Wrote:(10-29-2014, 04:39 PM)Ubledeli Wrote: ako je neko voljan da okaci proverenu semu za regulaciju rpm pomocu pwm-a i ne55 (na 12 V) i potenciometar, koristilo bi
unapred hvala!
Ovu pravio i radi fino ali nisam bas ni pravio drugacije da bi uporedio...
http://www.sentex.ca/~mec1995/circ/pwm555.gif
ovo što si postavio može se koristiti i za regulisanje temperature lemilice,mislim na ove bez termo-para ili praktično povratne sprege.
možda bi moglo i tamo samo bi trebalo drugačije odrediti odnos R1/C1 pri čemu bi R1 mogao biti otpor termo-para.
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...