10-28-2014, 11:01 PM
sutra (jbg) ne radim pa ću vjerovatno pokrenuti lemilicu. sad sam polemio većinu dijelova - došao s posla u pola 7 i do 8 i nešto uradio sve ove pločice i izbušio jednu za lemilicu,pronašao dijelove po radnom stolu (iz sveg onog nereda) i polemio skoro sve što se tiče same pločice. sutra treba da izbacim weller petopolni konektor i ubacim klasičan DIN,pričvrstim pločicu na prednju stranu kutije i polemim trafo,DIN,LED,podesim onaj napon da bi dobio 400+°C i ako sve bude ferceralo kako treba - eto čime ću lemiti ostale KESAT-Net zeze i PIC-Kit2.
odlučio sam se na prvu pločicu koju je mikikg postavio u toj temi jer mi se nije dopalo kako mi je izašla ona šira a uža iako je rađena foto-postupkom. sad sam nešto "u fazonu" da potražim savjete kakav laminator da kupim,a tu bi mi saggit mogao pomoći jer znam da ima iskustva.
odlučio sam se na prvu pločicu koju je mikikg postavio u toj temi jer mi se nije dopalo kako mi je izašla ona šira a uža iako je rađena foto-postupkom. sad sam nešto "u fazonu" da potražim savjete kakav laminator da kupim,a tu bi mi saggit mogao pomoći jer znam da ima iskustva.
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...