09-14-2014, 07:12 PM
@Braca
Au što je interesantna ova pločica!
Dvoslojna TH i SMD, IC i tranzistori....
Bilo bi zanimljivo nešto tako uraditi. Baš!
Ali, nije mi baš pristupačno nabaviti te pločice i sve potreben elemente. Moraću da ostavim to za neku drugu priliku...
Jedva čekam da čujem tvoju ocenu kad budeš počeo rad na njemu!
@Jevrem
Da. Svaja je ozbiljno pojačalo u A klasi sa jednim parom 2SK2013/2SJ313 u izlazu.
Nije da mi se ne sviđa A klasa, ali mi je trenutno preveliki izdatak i nemam dovoljno kvalitetne i dobre zvučnike za nju.
Posle posete niku moji mi zvučnici zvuče ko kante...
Moram da skupljam pare za druge. Možda mi tada porastu apetiti pa nepravim neki amp u A klasi.
Trenutno sam zadovoljan sa Bato MM i LME49810+EF koji sam napravio po Dude-ovoj pločici. Stvarno impresivno zvuči.
U svako slučaju imam materijala za razmišljanje...
Au što je interesantna ova pločica!
Dvoslojna TH i SMD, IC i tranzistori....
Bilo bi zanimljivo nešto tako uraditi. Baš!
Ali, nije mi baš pristupačno nabaviti te pločice i sve potreben elemente. Moraću da ostavim to za neku drugu priliku...
Jedva čekam da čujem tvoju ocenu kad budeš počeo rad na njemu!
@Jevrem
Da. Svaja je ozbiljno pojačalo u A klasi sa jednim parom 2SK2013/2SJ313 u izlazu.
Nije da mi se ne sviđa A klasa, ali mi je trenutno preveliki izdatak i nemam dovoljno kvalitetne i dobre zvučnike za nju.
Posle posete niku moji mi zvučnici zvuče ko kante...
Moram da skupljam pare za druge. Možda mi tada porastu apetiti pa nepravim neki amp u A klasi.
Trenutno sam zadovoljan sa Bato MM i LME49810+EF koji sam napravio po Dude-ovoj pločici. Stvarno impresivno zvuči.
U svako slučaju imam materijala za razmišljanje...
Face up...make your stand and realise you're living in the golden years!