Do nekle i zalim sto nisam bio na tvom mestu. Mnogo volim te koji se prave da su neobavestene a na poziciju dosle dizuci noge(verovatno visa sekretarica), momentalno bih trazio(kad posumnjam) da poslaljem telegram na 5 razlicitih adresa kod svih sluzbi koje se bave time, tu ispred nje, pa da vidim reakciju-NEPROCENJIVO...
Imao sam slican slucaj sa Objedinjenom naplatom kod nas u Nisu za dug od 27 din koji sam platio a oni nisu proknjizili.
Na kraju nisam nista postigao (osim proknjizenja uplate i izvinjenja), al bar mi bilo toplo oko srca dok sam brisao patos sa izvrsiteljima, direktorom, zamenikom direktora, pomocnikom direktora, savetnikom direktora za duznike, finansijskim direktorom, sefom racunovodstva i njihovim sekretaricama.
Sve bih ja to u rudnik.
Imao sam slican slucaj sa Objedinjenom naplatom kod nas u Nisu za dug od 27 din koji sam platio a oni nisu proknjizili.
Na kraju nisam nista postigao (osim proknjizenja uplate i izvinjenja), al bar mi bilo toplo oko srca dok sam brisao patos sa izvrsiteljima, direktorom, zamenikom direktora, pomocnikom direktora, savetnikom direktora za duznike, finansijskim direktorom, sefom racunovodstva i njihovim sekretaricama.
Sve bih ja to u rudnik.
Zaraziti nekog cekanjem je najbolji nacin vladavine nad njim