Par bisera iz garaze ......
Tumacenje Lampica na instrument tabli:
Majstore ,upalile mi se naocare na tabli *grejac*
Opet mi se upalio onaj trudni covek *airbag*
Gori mi slavina *check engine*
Upalio mi se Kavez *nivo vode u hladnjaku*
Saksija i Uzvicnik *pritisak u gumama*
Svetli kornjaca *grejaci*
Dodji brzo da vidish Prehladjuje mi se auto *pahuljica na tabli ,obavestenje da je spoljna temperatura ispod 3C*
Kad god vozim decu pise STOP na tabli ,odakle bre zna majku mu .*peugeot 206 ,deca ne zatvore lepo zadnja vrata*
Ostale izlupotine
Daj mi IMPUS kljuc sam cu da zamenim
Mora da je EGEROV ventil (valjda misli da je dobio naziv po pronalazacu EGERU)
Imam neke puCotine na glavi (bio na hidrotest glave motora)
SELEN blok
Vozim Mercedes AVANGRADE (gasterbajter ladno 6 puta ponovio)
Kupio sam VAZELIN (valvoline)
Koje ti godiste auto ??? 2003 kraj 2004
VIBER remenica ....
Skinuli smo KOLEKTOR sa zadnjih kocnica
Otisho mi DIKTUM na glavu
Cim je puko kajs odma` smo stali sigurno nista nije pokrivio.A koliko ste brzo isli??? Pa otprilike 150-160
2008 godine svrate musterije u garazu sa konstatacijom da Skoda Felicija 1997 ne pali (prvi su vlasnici i kupili su je novu)
Doslepamo auto do graze i posle prvog verglanja dodjem do zakljucka da je auto prolupao
Odvrnem Buson na karteru ,a iz njega Ne izlazi ulje vec Tovatna mast
Sav zblajznut pitam :kad su menjali ulje ???
Sasvim ladan odgovor je bio "pa nismo josh rekli su nam na 10.000km"
Tek tada sam video da je na instrument tabli 7400km
I jedna sudbinska za kraj
Pre par godina svrati Gasterbajter kao iz "Majstorske Radionice "viski ,parfemi ,cigare,za sve u garazi
"Galantan Baja Sve moze i sve da se sredi " Narucimo Delove za oko 350e i Zavrsimo kompletan auto
,ali posto mu josh par stvari nije radilo oko komfort elektronike (modul osiguraci i releji su gepeku)
moj pomocnik povadi sve stvari iz gepeka ,da zavrsimo i te sitnice
i uredno sve to spusti sa strane . Baja dodje sav u zurbi ,krene kao na test voznju i vise se ne vrati..(naravno nije platio)
Posle 2 dana zove oko 00:30 sav uzjapureen negde na auto putu mu je pukla guma a nema rezervne ni dizalice ,nema mu ni torbice iz
gepeka u kojoj je pasosh.....
Tumacenje Lampica na instrument tabli:
Majstore ,upalile mi se naocare na tabli *grejac*
Opet mi se upalio onaj trudni covek *airbag*
Gori mi slavina *check engine*
Upalio mi se Kavez *nivo vode u hladnjaku*
Saksija i Uzvicnik *pritisak u gumama*
Svetli kornjaca *grejaci*
Dodji brzo da vidish Prehladjuje mi se auto *pahuljica na tabli ,obavestenje da je spoljna temperatura ispod 3C*
Kad god vozim decu pise STOP na tabli ,odakle bre zna majku mu .*peugeot 206 ,deca ne zatvore lepo zadnja vrata*
Ostale izlupotine
Daj mi IMPUS kljuc sam cu da zamenim
Mora da je EGEROV ventil (valjda misli da je dobio naziv po pronalazacu EGERU)
Imam neke puCotine na glavi (bio na hidrotest glave motora)
SELEN blok
Vozim Mercedes AVANGRADE (gasterbajter ladno 6 puta ponovio)
Kupio sam VAZELIN (valvoline)
Koje ti godiste auto ??? 2003 kraj 2004
VIBER remenica ....
Skinuli smo KOLEKTOR sa zadnjih kocnica
Otisho mi DIKTUM na glavu
Cim je puko kajs odma` smo stali sigurno nista nije pokrivio.A koliko ste brzo isli??? Pa otprilike 150-160
2008 godine svrate musterije u garazu sa konstatacijom da Skoda Felicija 1997 ne pali (prvi su vlasnici i kupili su je novu)
Doslepamo auto do graze i posle prvog verglanja dodjem do zakljucka da je auto prolupao
Odvrnem Buson na karteru ,a iz njega Ne izlazi ulje vec Tovatna mast
Sav zblajznut pitam :kad su menjali ulje ???
Sasvim ladan odgovor je bio "pa nismo josh rekli su nam na 10.000km"
Tek tada sam video da je na instrument tabli 7400km
I jedna sudbinska za kraj
Pre par godina svrati Gasterbajter kao iz "Majstorske Radionice "viski ,parfemi ,cigare,za sve u garazi
"Galantan Baja Sve moze i sve da se sredi " Narucimo Delove za oko 350e i Zavrsimo kompletan auto
,ali posto mu josh par stvari nije radilo oko komfort elektronike (modul osiguraci i releji su gepeku)
moj pomocnik povadi sve stvari iz gepeka ,da zavrsimo i te sitnice
i uredno sve to spusti sa strane . Baja dodje sav u zurbi ,krene kao na test voznju i vise se ne vrati..(naravno nije platio)
Posle 2 dana zove oko 00:30 sav uzjapureen negde na auto putu mu je pukla guma a nema rezervne ni dizalice ,nema mu ni torbice iz
gepeka u kojoj je pasosh.....