05-25-2014, 08:52 PM
(This post was last modified: 05-25-2014, 08:55 PM by HomeMadeAudioProject.)
na susretu u KG nije se mogla dobiti potpuno jasna slika o kvalitetu uređaja koji su tamo bili prvenstveno zbog prostora. izvor(a) je bi(l)o,pojačala takođe a ni zvučnici nisu bili loši ali je prostor bio akustički ne tako sjajan. akustika nas nije poslužila u najsjajnijem izdanju pa se samim tim i theta nije mogla jasno istaknuti svojim kvalitetom. mi smo se opet odlično i ugodno proveli a tako bi bilo u svakoj drugoj situaciji sa onakvim društvom 
.
pored toga,drago je to što ste uspjeli naći adekvatno okruženje za thetu kako uređajima tako i prostorom,i iskreno jos mi je draže što se ona tako dobro pokazala! vidim da se Macola još jednom pokazao kao veliki prijatelj i čovjek. sve su to lijepe vijesti koje meni lično stvarno mnogo znače.
.
avatar vam potvrđuje onaj komentar u dobrodošlici Roko-u!

.
pored toga,drago je to što ste uspjeli naći adekvatno okruženje za thetu kako uređajima tako i prostorom,i iskreno jos mi je draže što se ona tako dobro pokazala! vidim da se Macola još jednom pokazao kao veliki prijatelj i čovjek. sve su to lijepe vijesti koje meni lično stvarno mnogo znače.
.
avatar vam potvrđuje onaj komentar u dobrodošlici Roko-u!

Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...