05-07-2014, 01:20 AM
Sećam se kad sam priman u JNA.Ti mali praviš nešto sa lampama? Ćale ti je bio ****** u ***** tenkovskoj brigadi? Burazer (od tetke) ****** ? Ideš u *** kafić sa ****? Kasnije mi taj burazer prepričao sličnu priču al su ga isprepitali 10 god pre(toliko je stariji). Toliko o privatnosti nekad.
Odonda imam neki strah od tih sranija i trudim se sačuvati sebe danas u ovom vremenu. Svestan sam da IP teško mogu sakriti i da hoću (TOR browserom možda).
Sve manje sam "srećan" kad mi zazvoni mobilni. Bilo rodbina il posao. Mojih slika nema kojekuda i srećan sam što mislim da je tako.
Sad sam sa neke slave i malo smo kenijali o toj temi. Kad za dan-dva dođem sebi misliću i o ovom što sad napisah.
Odonda imam neki strah od tih sranija i trudim se sačuvati sebe danas u ovom vremenu. Svestan sam da IP teško mogu sakriti i da hoću (TOR browserom možda).
Sve manje sam "srećan" kad mi zazvoni mobilni. Bilo rodbina il posao. Mojih slika nema kojekuda i srećan sam što mislim da je tako.
Sad sam sa neke slave i malo smo kenijali o toj temi. Kad za dan-dva dođem sebi misliću i o ovom što sad napisah.
I can't be sorry, if I ain't always a saint
Like to be a nice guy, but don't blame me if I ain't
Like to be a nice guy, but don't blame me if I ain't