04-19-2014, 03:55 PM
(This post was last modified: 04-19-2014, 03:58 PM by HomeMadeAudioProject.)
(04-19-2014, 01:26 PM)azecevic Wrote: Preporuka za administraciju da se otvori neka tema tipa predlozi i primedbe, posto je forum jos uvek u probnoj fazi, ima bagova i mozda nekih stvari koje treba dodati ako postoji mogucnost. Mislim da je to lakse za administratore, jer ce tako lakse uspeti da uhvate neke greske koje postoje i pokusaju da ih rese.
Jos jedan predlog je da se posalje globalni mejl svim clanovima foruma i obavestiti ih za ovo mesto.
iako postoji tema o baš ovome koja trenutno nije kativna postavio sam novu sa istim imenom i sufiksom "II" pa ćemo lako spojiti te dve kad se stvari srede.
http://forum.yu3ma.net/showthread.php?tid=415
(04-19-2014, 02:48 PM)Dual Wrote:(04-19-2014, 01:26 PM)azecevic Wrote: Preporuka za administraciju da se otvori neka tema tipa predlozi i primedbe, posto je forum jos uvek u probnoj fazi, ima bagova i mozda nekih stvari koje treba dodati ako postoji mogucnost. Mislim da je to lakse za administratore, jer ce tako lakse uspeti da uhvate neke greske koje postoje i pokusaju da ih rese.
Jos jedan predlog je da se posalje globalni mejl svim clanovima foruma i obavestiti ih za ovo mesto.
+1!
I odmah da pitam da li to što neki tutorijali koji imaju 0 "replies" ne postoje ima neke veze sa ovim (sa ZetaBords):
----------------------------------------
NAPOMENA:
Svi nalozi koji su imali na starom forumu 0 postova su obrisani na novom!
Dakle samo clanovi koji su imali poruke su i dalje aktivni na ovom novom forumu samo treba da resetuju password.
----------------------------------------
Na primer - "Zaštite - Protections/UPC1237 zastita pojacala i zvucnika"...
nema druže Dual. kad je miki napisao da su svi nalozi koji su imali 0 postova obrisani,mislio je na naloge korisnika koji su otvoreni samo da bi se sa foruma pokupili dokumenti.
pojedine teme još nisu "napunjene" sadržajem,na njima se vidi broje pregleda te teme dok je još bila aktivna tamo na starom forumu a cifra 0 znači da ti postovi još nisu preneseni ovamo.
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...