03-14-2014, 07:25 PM
<p><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">Ušao slepac u ženski bar (greškom) i naruči on sebi piće. Nakon kraćeg vremena vikne slepac konobarici:</span><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">- Hoćeš li da čuješ vic o plavušama?</span><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">Iste sekunde čitav bar se utihnuo i žena pored slepca reče:</span><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">- Pre nego što ispričaš vic, moram ti reći pet razloga zašto ne bi trebalo da ga ispričaš, pa ti razmisli:</span><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">1. Konobarica je plavuša.</span><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">2. Ja sam plavuša od 90 kg sa crnim pojasom.<br>
3. Ova do mene je plavuša koja trenira rvanje.<br>
4. Ta iza tebe je plavuša policajka.<br>
5. Izbacivač je plavuša. Priča li vam se vic o plavušama? – ljutito ga upita ona.<br>
A slepac će na to:<br>
- Ma jok, pa da moram pet puta da objašnjavam!!!</span></p>
3. Ova do mene je plavuša koja trenira rvanje.<br>
4. Ta iza tebe je plavuša policajka.<br>
5. Izbacivač je plavuša. Priča li vam se vic o plavušama? – ljutito ga upita ona.<br>
A slepac će na to:<br>
- Ma jok, pa da moram pet puta da objašnjavam!!!</span></p>
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...