05-02-2013, 07:30 PM
(This post was last modified: 05-02-2013, 07:30 PM by HomeMadeAudioProject.)
<div>Pošlo društvo u lov.</div>
<div>Rezervirali su dvokrevetne sobe, ali nitko nije htio dijeliti sobu s Perom, koji je užasno hrkao.</div>
<div>Odlučili su da nije pošteno da jedan isti svo vrijeme bude s njim pa će se smjenjivati.</div>
<div>Poslije prve noći uz Peru, jedan od njih je ustao sav razbarušen i s ogromnim podočnjacima.</div>
<div>Ostali su zabrinuto pitali: Čovječe, što se dogodiilo?</div>
<div>– Pero je toliko hrkao da sam cijelu noć prosjedio u krevetu i gledao.</div>
<div>Sljedeće noći je drugi bio na redu. Ujutru isto – izgledao je strašno blijed, podbuhao, jedva se držao na nogama.</div>
<div>Pitali su: Kako je bilo? Izgledaš grozno!</div>
<div>– Bilo je nepodnošljivo. Pero struže kao pilana. Cijele noći sam ga samo gledao.</div>
<div>Slično su prošli i ostali.</div>
<div>Onda je na red došao Mujo.</div>
<div>Ujutru se pojavio odmoran i čio, uređen i odlično raspoložen.</div>
<div>– Dobro jutro, družino!</div>
<div>Nisu mogli vjerovati svojim očima. Pitali su: Kako sad to?</div>
<div>– Dakle, spremali smo se za spavanje. Prišao sam Peri, zagrlio ga, pipnuo mu stražnjicu uz nježan</div>
<div>osmijeh i poljubio za laku noč. <span style="color:#006400;"><strong>Poslije je cijele noći Pero sjedio i gledao mene...</strong></span></div>
<div>Rezervirali su dvokrevetne sobe, ali nitko nije htio dijeliti sobu s Perom, koji je užasno hrkao.</div>
<div>Odlučili su da nije pošteno da jedan isti svo vrijeme bude s njim pa će se smjenjivati.</div>
<div>Poslije prve noći uz Peru, jedan od njih je ustao sav razbarušen i s ogromnim podočnjacima.</div>
<div>Ostali su zabrinuto pitali: Čovječe, što se dogodiilo?</div>
<div>– Pero je toliko hrkao da sam cijelu noć prosjedio u krevetu i gledao.</div>
<div>Sljedeće noći je drugi bio na redu. Ujutru isto – izgledao je strašno blijed, podbuhao, jedva se držao na nogama.</div>
<div>Pitali su: Kako je bilo? Izgledaš grozno!</div>
<div>– Bilo je nepodnošljivo. Pero struže kao pilana. Cijele noći sam ga samo gledao.</div>
<div>Slično su prošli i ostali.</div>
<div>Onda je na red došao Mujo.</div>
<div>Ujutru se pojavio odmoran i čio, uređen i odlično raspoložen.</div>
<div>– Dobro jutro, družino!</div>
<div>Nisu mogli vjerovati svojim očima. Pitali su: Kako sad to?</div>
<div>– Dakle, spremali smo se za spavanje. Prišao sam Peri, zagrlio ga, pipnuo mu stražnjicu uz nježan</div>
<div>osmijeh i poljubio za laku noč. <span style="color:#006400;"><strong>Poslije je cijele noći Pero sjedio i gledao mene...</strong></span></div>
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...