02-20-2014, 01:52 PM
<p>koristim proxon sa pripadajucim trafoom na 12v kao sto je miki naveo na prvoj strani, ceo vek je drljala spomenike i sad je zavrsila kod mene, investicija u tako nesto se dosta isplati racinajuci da ce vam trajati vecno. ima regulaciju 3k do 11k sto se cini da je malo u odnosu na one od 30k ali vam ni to nije potrebno, mozda je i bolje sto se moze fino stelovati na manjem broju obrtaja koji se najcesce koristi. ne znam koje je snage ali recimo da je neka srednja-jaca iz njihove ponude, svaka preporuka</p>
<p>imao sam prilike koristiti malu(jeftinu) busilicu za pcb bas kao sto je Aco(hmap) naveo negde i preporuka je da se to ne uzima u ruke.. da zaista busi rupe i budu ok rupe </p>
<p>ali nekako ko lemilica od 150din i ona lemi ali nije ugodno za rad, nadam se da sam pomogao, dobro razmislite pre kupovine jer se busilica jednom kupuje(one igracke 3 puta)</p>
<p>prvi poslednji i nikad vise B)</p>
<p>imao sam prilike koristiti malu(jeftinu) busilicu za pcb bas kao sto je Aco(hmap) naveo negde i preporuka je da se to ne uzima u ruke.. da zaista busi rupe i budu ok rupe </p>
<p>ali nekako ko lemilica od 150din i ona lemi ali nije ugodno za rad, nadam se da sam pomogao, dobro razmislite pre kupovine jer se busilica jednom kupuje(one igracke 3 puta)</p>
<p>prvi poslednji i nikad vise B)</p>