Zamisli 200 ljudi naruci smestaj a nigde na buking ne postoji kod u stranici koji jednostavno zamrzne to nesrecno dugme jer je smestaj vec rezervisan, nego je to dugme i dalje aktivno i moze vec neko drugi ponovo da klikne na to dugme i dobije isti taj smestaj. A u stvari dok dobijaju neki procenat sta ih briga, ne bi me cudilo i da su u dilu sa tim prevarantima pa cak mozda su i oni ti koji su postavili oglas i zalepili onaj papir na vrata jer znaju da tu niko ne zivi. Kakav je ovo svet ja ne znam, poludelo sve. Eto ti KP, oglas taj i taj, prodavac tvrdi da je generalni zastupnik i uvoznik tog i tog, cena toga i toga kosta 6800eur, a vodi se kao da nije trgovac jer je na KP izjavio sledece prilikom registracije, pa ti sad kupi preko platforme KP koja ti u startu jasno stavila do znanja da primas rizik na sebe!
I taj nesrecni KP odavno nije kako treba, pojavom masovnih oglasa preduzeca, prodavnica, koje masovno ubacuju svoj lager na KP i masa takvih oglasa, i ti kad kliknes na poruku i posaljes je i pitas dali imaju na lageru kazu nemaju trenutno a bukvalno ni ne znaju koliko takvih oglasa su napravili! I tako 10 njih nema na lageru i ti izgubio dan, odavno je to tako katastrofalno na KP, ja sam cak i prijavljivao KP-u takve oglase ali to i dalje nije reseno kako treba.
Quote:Korisnik je izjavio da nije trgovac.
Na kupovinu od ovog korisnika ne primenjuju se odredbe Zakona o zaštiti potrošača. O ugovornim obavezama između korisnika i platforme pročitajte ovde.
I taj nesrecni KP odavno nije kako treba, pojavom masovnih oglasa preduzeca, prodavnica, koje masovno ubacuju svoj lager na KP i masa takvih oglasa, i ti kad kliknes na poruku i posaljes je i pitas dali imaju na lageru kazu nemaju trenutno a bukvalno ni ne znaju koliko takvih oglasa su napravili! I tako 10 njih nema na lageru i ti izgubio dan, odavno je to tako katastrofalno na KP, ja sam cak i prijavljivao KP-u takve oglase ali to i dalje nije reseno kako treba.