Evo ovako, od DDP nema nista, nijedan ne daje DDP a kontaktirao sam ih najmanje 10. Sad idem na drugu strategiju, moram sve ponovo da kontaktiram i pitam dali nude certifikat o poreklu, pa ako imaju taj certifikat i mogu da mi ga izdaju carinska stopa je 0%, u suprotnom je 5%. E sad osim toga, gledam da verzija motocikla bude L1E i da poseduju COC papir bez kojeg nema sanse da motor ikad registrujem u Srbiji. E sad neki su mi se javili sa ukupnom cenom, cena motora + transport do Budimpeste, iznosi oko 4500 dolara, gde bi iz Budimpeste preko logisticke firme, a ima ih dosta koji to rade za cenu od 150 do 250 eur, motor iz Budimpeste otisao na nasu carinu gde bi se obavio uvoz na moje ime, placena carina i pdv, usput trebao bi da odradim T1 papir, tj ako roba u Budimpesti bude ocarinjena ili preuzeta bez zvanicnog tranzitnog statusa, izgubicu pravo na stopu 0% iz sporazuma Srbije i Kine o slobodnom uvozu. U tom slucaju, srpska carina ce primeniti osnovnu stopu od 5% carine. Usput moze da se organizuje tj trebalo bi to odmah da se dogovori sa nasim logistickim firmama da obave odma i slikanje za AMSS sve usput da bude. E sad to treba sve lepo smisliti i skockati, pripremiti i dobro se raspitati : )
Ima tu sad malo i zamki na koje treba dobro obratiti paznju poput ovog CoC dokument koji mi je Kineskinja dala u chetu gde se ne uklapa sa brendom i specifikacijama motora kojeg kupujem, sa takvim dokumentom kad bi ovi iz AMSS videli da na motoru pise Artic Leopard a na dokumentu pise Taizhou Yiku sa masom vozila 57kg gde Leopard tezi 75kg, ili ako na plocici motora ne pise Taizhou Yiku ovi ce samo mahnuti rukom i udariti pecat "nema registracije", tu mogu da te zeznu pa mi je AI pomogao i uputio na te prevare i generisao mi pitanja koja da postavim prodavcima. NIje ovo lako kupiti, ni najmanje! Ovo je slicno i jos gore nego ono sa onom nesrecnom Mechanic kamericom : ) Ovde bukvalno moras sve u sitna creva da bi imao dokaz ako nesto krene kako ne treba. Iskreno radije bi uzeo offroad verziju, ne verujem ja da cu ja to da vozim po drumu ikad, tak oda jos uvek ne znam sta da radim, nisam se odlucio, sad mi je trenutno bitno da vidim koliko bi me ova zezancija kostala ako bi se odlucio da kupim a verovatno da hocu ako to bude pristojne cene ja bi voleo da prodjem < 650k din.
Ima tu sad malo i zamki na koje treba dobro obratiti paznju poput ovog CoC dokument koji mi je Kineskinja dala u chetu gde se ne uklapa sa brendom i specifikacijama motora kojeg kupujem, sa takvim dokumentom kad bi ovi iz AMSS videli da na motoru pise Artic Leopard a na dokumentu pise Taizhou Yiku sa masom vozila 57kg gde Leopard tezi 75kg, ili ako na plocici motora ne pise Taizhou Yiku ovi ce samo mahnuti rukom i udariti pecat "nema registracije", tu mogu da te zeznu pa mi je AI pomogao i uputio na te prevare i generisao mi pitanja koja da postavim prodavcima. NIje ovo lako kupiti, ni najmanje! Ovo je slicno i jos gore nego ono sa onom nesrecnom Mechanic kamericom : ) Ovde bukvalno moras sve u sitna creva da bi imao dokaz ako nesto krene kako ne treba. Iskreno radije bi uzeo offroad verziju, ne verujem ja da cu ja to da vozim po drumu ikad, tak oda jos uvek ne znam sta da radim, nisam se odlucio, sad mi je trenutno bitno da vidim koliko bi me ova zezancija kostala ako bi se odlucio da kupim a verovatno da hocu ako to bude pristojne cene ja bi voleo da prodjem < 650k din.