(07-29-2026, 09:53 PM)savan Wrote: Pripaid na primer https://oriontelekom.rs/privatni/orion-tv/ bez ugovorne obaveze i ucena i zezancije sa njima, placas na mesecnom nivou i gledas, kad ti ne treba ne placas i nemas ga.
Kakve ucene... Dobiješ optički net, TV i neograničen mobilni (dakle imaš hotspot gde god da si) za manje od 30 eur mesečno. Ja tako u mts godinama. Pre neki dan bio u Yettel da vidim oko prelaska i daju mi 50% na sve što budem izabrao. Imam kod njih račun, primam platu, ne plaćam ni održavanje ni transakcije + sam dobio 3k dinara što sam isti otvorio. Nema ucena - gledaš i tražiš gde ti najviše odgovara i gde najviše dobijaš. To traži malo vremena, ali svakako se dosta i dobije. Recimo, 3 mobilna broja već dve godine držim na pripaid i koristim benefite koje daju operateri - A1 godinu dana free, samo obnova kredita od 200 din na 3 meseca, nakon isteka prebacim u Globaltel gde dobijem benefite, pa posle 2 meseca se vratim u A1 jer akcija i dalje traje samo je 6 meseci free. Kad prođe period ponovo u Globaltel, pa nazad u A1. Nakon 2 meseca u drugoj mreži ti si za prethodnog operatera novi korisnik. Deluje ovo zamarajuće, ali sve se završi za pola sata, uštediš, daš deci za džeparac i pokažeš im da je vredno malo zalaganja i aktiviranja...