Zato smo mi kao nacija i dogurali dokle smo dogurali sa sve SNS upaljacem na stolu kao mernom uzorku za ostalu elektroniku ( ko razume shvatice), i rad bez zastitne opreme, pa kad mu grune nesto o'glavu onda kuku lele bum tras tuzi firmu, shefa, cistacicu i svi krivi onda. Eeeee trogodisnja srednja skola napravi profesora/doktora.... cek zajebao sam se ipak nije tako? Inace najvise sam voleo kada mi u kucu dodju majstori za grejanje/vodu/keramiku i kada mi kazu " pa ja to tako radim 20 godina" , slatko im natrljam na nos i konkretnim primerima im pokazem i dokazem da im to iskustvo pogresno. Ako nesto mrzim to je kada neko upotrebi u necemu kako ON ima iskustvo i kako ON to radi 20-30 godina tako i kako je ON najpametniji, a u stvari nije svestan svoje nesvesti.
Lik napravio glodalicu sa motornim pogonom oko podesavanja, i to RADI, a mi ovde pravimo spejs shatlove koji sve ali nikako da prorade i odusevljavamo se stvarima koje su skoro pa proradile, ali NIKAKO !!
Lik napravio glodalicu sa motornim pogonom oko podesavanja, i to RADI, a mi ovde pravimo spejs shatlove koji sve ali nikako da prorade i odusevljavamo se stvarima koje su skoro pa proradile, ali NIKAKO !!
Linux is like a wigwam NO Windows NO Gates and an Apache inside