(Yesterday, 06:25 PM)Boban Wrote: Dobar mu ovaj 3D printer -
Tipican primer inzenjera pa jos u suknjici, iskren da budem nemam nista protiv ali jako mi idu na zivce, na primer ja radim nesto 20 godina i tako dodje neki pametnjakovic da on sad pokaze kako to treba da se radi i uzme da prcka da kvrcka, ajde lepo pomeri se ti da ti cika pokaze kako se to radi, buim traaaas, e vidis tako se to radi! Ja sam inace elktromonter mreza i postrojenja, 20g po banderama. Jednom prilikom dosao hatezejac a ja sav nakresan, iznervirao me Djoka, pa me Pera iznerbirao, pa dosao hatezejac da pita gde mi je kaciga, ja lepo onako nakresan uzmem kacigu i gruuu nogom 20m uvis, e reko evo kacige! On stao i gleda : ) Jbg reko izvini, dosao si ovde dokon, dosadno ti, provozao si se malo i bas si dosao sad kad smo svi u onoj stvari, naradili se, naprasili se, nasuncali se, i ti sad dosao da pitas gde mi je kaciga, jbg reko! Tako ovaj video me podseti na te dokone koji eto tako imaju neku teoriju kako to treba da se napravi, ne razumem uopste cemu tolika preciznost pa jos i rucnu glodalicu napravio digitalno, cemu to sluzi? Jos kad ga vidim u toj suknjici, pa ga vidim kako sve po pEeSu, mazalica pa podmaze burgijicu, ma daj nemoj me zjb!