(04-01-2026, 10:29 PM)pmiroslav81 Wrote: Stvarno spakovano nema sta. A koliko vidim mogu se i kondici od 4700uf tu staviti
Kondici mogu svi koji stanu u diameter od 25mm i imaju raster 10mm. Ja sam prije koristio Rubycon USR 4700uF/63V koji su bili 25mm dijameter i visine 45mm i rastera 10mm.
Ja cu kod sastavljanja PSU-a koristiti Wurth Elektrolite jer savrseno odgovaraju footprintevima i kapacitetom posto imamo kombinacija malih kapaciteta da se dobije 12000uF. To je i bolje nego jedan od 12000uF kondenzator zbog performansi PSU-a (ESR, ESL, Ripple Current i Inrush current po svakom kondenzatoru kad se ne koristi softstart). Ai plan je da po izgledu to bude UNI-PSU red edition. Kao i kasnije SIGMA red edition. Crvene boje za lampaski zvuk

Kad zavrsim ovaj PSU ici ce i redesign SIGMA amp-a na mini PCB tako da na kraju posto je danas sve na SMD i minijaturno da se smanje PCB i prostor u kucistu pojacala, i da kutija bude manja nego ove sad sto jedan gospodin koristi. No otom-potom kad cu doci do te tocke dizajniranja onda cu predstaviti na forumu i otvoriti GB.