03-25-2026, 06:33 PM
Ja ću uz krokodilske suze kako znam i umem u naredna 2, 3 meseca morati da redjem na KiCAD i oprostim se od EagleCAD-a 9.6.2 a eagleCad koristi otkako znam da postoji..
Krajem juna ukida se podrška, sve prelazi na fusion360 ($$$) i kako sam razumeo dalje logovanje u dosadašnje verzije neće biti moguće osim ako neko ne provali kakvu foru da se ne mora logovati..(zna li neko kakvu foru?
)
Za KiCAD bi mi veoma značio odgovor oko generisanja gerbera za JLC jel to može kako u dva, tri klika kao na Eaglu? Srećom zadržao sam eagle tamo neki v7 koji je potpuno offline i ako moram radiću u njemu pa importovati u KiCad ali Svidja mi se i što ljudi ovde hvale taj kikad a vama verujem pa možda se i lakše prešaltam !
Krajem juna ukida se podrška, sve prelazi na fusion360 ($$$) i kako sam razumeo dalje logovanje u dosadašnje verzije neće biti moguće osim ako neko ne provali kakvu foru da se ne mora logovati..(zna li neko kakvu foru?
)Za KiCAD bi mi veoma značio odgovor oko generisanja gerbera za JLC jel to može kako u dva, tri klika kao na Eaglu? Srećom zadržao sam eagle tamo neki v7 koji je potpuno offline i ako moram radiću u njemu pa importovati u KiCad ali Svidja mi se i što ljudi ovde hvale taj kikad a vama verujem pa možda se i lakše prešaltam !