Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EasyEDA - Od početka
Nema vracanja viska, to sto kupis to ostaje tebi. Za asembling nisam bas zapamtio kako ide jer sam samo jednom radio, jako je skup asembling pogotovo ako ima dosta razlicitih komponenti pa u cenu ide postavljanje pakunge u traci te komonente u masinu za stancanje, znaci imas 50 komponenti razlicitih ide lupam sad $2 po traci. Kod asembli visak ostaje na JlcPcb pa mozes da ga prodas, ima opcija da zadas cenu i da ga prodas dok neko ne naleti kome treba, ja nisam uspeo prodati one kapijice viska u mostu na ddpd v2 pa to stoji vec pola godine. Stvarno nisam zapamtio kako ide narucivanje delova preko asembly, nemaju svih delova sto ima na lcsc, oni imaju neko svoje skladiste, ali moze da se naruci preko JlcPcb sa lcsc pa da to prvo stigne do njih da bi oni uradili asembli. Visak ostaje na jlcpcb. Shiping ide jedan. Postoji i opcija da u jednom shiping uz neku doplatu narucis i delove sa lcsc preko jlcpcb, ima upustvo, bas sam skoro negde u temi pisao da sam zeznuo stvar jer mora da se navede tamo neka adresa Kineza, da se plati, pa onda na lcsc sajtu navodno se pojavi opcija da se kombinuje u jednom slanju, ali nisam uspeo jer nisam naveo adresu tog Kineza iz upustva -> https://www.lcsc.com/faqs/ordering-quota...pcb-orders malo je bezveze ali moze. Ali sam uspeo da kombinujem LCSC i JlcMC , na LCSC ima dugme koje se jedva vidi, "add item", znaci kad imas u korpi nesto sa lcsc ima to dugme gde mozes da kombinuijes sa korpom iz JlcMC pa da u jednom slanju posalju i te mechanic parts. Mada to ti je sve vec sto vise stvari imas u paketu to si blizi onoj granici od 50eur tako da ide ono ko ne plati na mostu plati na cupriji pa si na istom, tako da ja vise prktikujem ono da ne prelazim 50eur. Na lcsc ti nece staviti cenu delova u otpremnu listu pa tu mozes i koliko hoces cenovno pa da izbegnes placanje carine, evo ja ne znam kad sam poslednji put platio carinu na delove sa lcsc, cak ni pdv tako da se isplati narucivati delove posebno a posebno sa jlcpcb, na jlcpcb hoce da naplate i carinu i pdv, pa onda ako si kombinovao moze ladno da se desi da pogledaju i koliko kostaju komponente pa da ti i to naplate, ja to nisam dosad radio mozda i bolje sto nisam.Tih 20-30 eur ustede mi ne znaci nista.
Reply

Messages In This Thread
EasyEDA - Od početka - by mikikg - Yesterday, 07:25 PM
RE: EasyEDA - Od počka - by mikikg - Yesterday, 07:57 PM
RE: EasyEDA - Od počka - by savan - Yesterday, 08:09 PM
RE: EasyEDA - Od počka - by mikikg - Yesterday, 08:18 PM
RE: EasyEDA - Od počka - by savan - Yesterday, 08:30 PM
RE: EasyEDA - Od početka - by mikikg - Yesterday, 08:44 PM
RE: EasyEDA - Od početka - by savan - Yesterday, 09:19 PM
RE: EasyEDA - Od početka - by enaB - Yesterday, 09:30 PM
RE: EasyEDA - Od početka - by nik - Yesterday, 10:09 PM

Forum Jump: